مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن ملک متعلق به زوج که سند نداره

با سلام دوستان برای ملکی که زوج صاحب آن هست و سند نزده وارونه نداره در اداره ثبت قانون میگه باید برای توقیف ثابت بشه ملک در تصرف زوج هست یا مالک قبلی بگه فروخته ملک را به ایشان طبق مدرک قولنامه سوالم اینه اگه ثابت کنم زوج تصرف مالکانه دارد یعنی قرارداداجاره که با مستاجرش دارد را و اعتراف مستاجر ملک زوج واستشهاد محلی به عنوان‌ مدرک تحویل دادگاه بدم آیا همین مقدار مدرک ثابت میشه که زوج مالک ملک میباشد وآیا میشه توقیف کرد در دادگاه یا باید حتما فروشنده قبلی ملک را پیدا کنم ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید