مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام، مادر بنده در سال 92 فوت شدن و در سال 94 پدر بزرگ مادری بنده صلح نامه ای نوشتن که در آن تمامی املاک خود را به صورت مساوی بین فرزندان (سه پسر و چهار دختر) تقسیم کنن که اسم مادر من هم در اون صلح نامه هست و قید شده که مرحوم شدن و جای ایشان به عنوان وراث، برادرم امضا زدن. الان متاسفانه دوتا دایی هام فروش نامه گرفتن و درخواست ابطال صلح نامه رو دادن، خواستن بدونم با توجه به این شرایط به ما چیزی تعلق میگیرد یا خیر؟
چون میگن با فرد متوفی نمیشود صلح کرد.
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صلح نامه نسبت به مرحوم مادرتان باطل است .
مگر اینکه قاضی قصد باطنی مصالح را در نظر بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای متوفی نمیتوان صلح کرد ولی میتوان به وراث او صلح کرد باید مفاد صلح نامه بررسی شود