مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

با عرض سلام
بنده دو فقره چک، یکی بابت تنظیم سند ملک که در متن چک نیز نوشته شده و دیگری در وجه شخص حقیقی صادر نموده ام.
با توجه به اینکه انتقال سند صورت گرفته آیا میتوان بدون پرداخت هزینه دادرسی که مبلغ زیادی می باشد چک را مطالبه نمود.؟
و چک دوم که در وجه شخص ثالث صادر شده و وجه چک به حساب سپرده دادگستری واریز شده و حتی نامه رفع اثر چک نیز دریافت شده آیا مستلزم پرداخت هزینه دادرسی برای استرداد چک می باشد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرداخت هزینه دادرسی از ملزومات طرح دعوی می باشد مگر این که خواهان مدعی اعسار از پرداخت هزینه دادرسی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

استرداد لاشه چک موضوعی غیر مالی وهزینه دادرسی زیادی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای به نفع شما داده شود تمام هزینه های دادرسی از محکوم علیه قابل مطالبه است