مشاوره حقوقی رایگان - وجه نقدی به بیمه قبل از پرداخت خسارت

بنده تصادف کردم خودم راننده بودم و مقصر اعلام شدم. مادرم هم به رحمت خدا رفت.
آیا قبل از پرداخت دیه بابت مادرم بنده درصدی باید به بیمه پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،ضمن تسلیت،
چنانچه بیمه شخص ثالث داشتید،بیمه مکلف به پرداخت دیه مادر بوده و پیش از آن مکلف به پرداخت درصدی به شرکت بیمه نیستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید با بیمه مربوطه مراجعه شود در صورت داشتن بیمه و انجام تعهدات خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه گر مکلف است که به مفاد بیمه نامه شمادیه سرنشینان را پرداخت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر لازم به پرداخت نیست
در صورت داشتن ببمه مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه ثالث تا سقف تعهد پرداخت میشود