مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام من دوساله ماشین فروختم و به خریدار همون موقع وکالت دادم ولی نرفت فک پلاک کنه تا تاریخ وکالت تموم شد الان درخواست توقیف دادم ولی پلیس راهور گفتن اگه توقیف شد قضیه رو باید حل کنی وگرنه بعد از ده روز ازادش میکنن برا من ابلاغیه اومده که برم شهر خریدار اونم اصلا جواب نمیده من چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بهتر است دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید تابا دستور مقام قضایی پلاک فک گردد