مشاوره حقوقی رایگان - اخذ آخرین دفاع و دفاع از اتهام انتسابی

ما یک خانه داشتیم که وراث آن خانه بودیم ،چون مشکل دادگاهی داشت،برادر کوچک من هزینه های وکالت وغیره را عهده دار شد،وبخاطر بی پولی ما شرت بر این شد که به ازای پولی که خرج میکنه هر سال یک میلیون از ما بگیره،وماوکالت تام الاختیار بهش دادیم،دادگاه مارا وراث آن خانه اعلام کرد،وما تسمیم به فروش آن خانه گرغتیم، برادر اینجانب بدون اطلاع وبدون حضور ما ملک پدری را به گفته خودش،به مبلغ 600میلیون فروخته وآن مبلغ رابدون حضورمن بین وراث تقسیم کرده،بعد از تقسیم پول الان نزدیک یک سال است که از ایشان درخواست روئیت قراردادنامه،یا مدارکی که دلیل بر مبالغ کسر شده از پول من باشد نیست بخاطر این موضوع دعواکردیم،زنگ زدیم پلیس 110گزارش کرد،ازطرف کلانتری رفتیم پزشک قانونی، پرونده رفت شورا،نظریه قاضی شورا ضرب،جرح عمدی با چاقو،ورعب وحشت ،به هر دوی ما،پرونده به دادسرا فرستاده شد،بعد از اولین جلسه دادگاه،الان به من ابلاغ شده ،دفاع از اتهام انتسابی،وآخرین دفاع، برای ضرب وجرح عمدی با چاقو،حالا شدم به طرفیت،چکار میتونم بکنم بیزحمت
کمکم کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به احتمال زیاد قرارمجرمیت برای شما صادر خواهد شد