مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

سلام یک زمین و خونه ورثه ای برا مادربزرگم حق میرسیده از پدرشون ، زمین و خونه هم چون شهرستانه هیچ سند ثبتی نداره و مادربزرگم از اسناد یا ... چیزی ندارد و وراث دیگه 5 سال پیش باغ رو فروختن و خونه و حیاط رو هم یک ورثه دیگه به تازگی دیگه و هیچ حقی به مادربزرگم ندادن و فروختن تقسیم ملک و ... هم گویا خودشون با بقیه ورثه دستی نوشتن و تقسیم کردن ، ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید مطالبه سهم الارث را علیه وراث مطرح نمایبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادر بزرگتون باید بر علیه سایر ورثه شکایت مالبه وجه بابت فروش ارث بدهد