مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

من جوان 31ساله هستم چندین سال مشغول کسب و کار معتبر فروشگاه بزرگ موادغذایی هستم وخرج پدر ومادر ودوتا خواهر دانشجو دارم اکنون مورد ازار واذیت وخرابی اسم ورسم بنده وپشت من بد وبیرا وچسبیدن وصلها وتهمت های ناجور و دست وپا بستن وبردن به کمپ 11روز بدون هیچ گناه وروز اول جواب اعتیاد من منفی درومد که مسئول کمپ روز اول تماس گرفت که برادرتون سالمه وهیچ نوع اعتیادی نداره و11روز منو زندانی کردن ومن را از کار وزندگی عقب انداختن اکنون که خانه جدا اجاره کردم باز هم تحدیدات برادرانم شروع شده لطفا کمکم کنید که چطور خلاص بشم در صورتی که انها هر کدام زندگی وخانه شخصی وجداگونه دارن وهیچکس در زندگیشون دخالت نمیکند وصبح تا شب بنده رو تحدید به هر چی که بگث میکنن وتمام اسمسهای فش وبد وبیرا دارم ممنونم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر می باشد در صورت تمایل از پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص این موارد شکایت کنید