مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم محدثه

سلام وقت بخیر.
میشه اسم محدثه رو به صنم یا ماهور تغییر داد
و اینکه تغییر اسم داخل برگه توضیحات شناسنامه ذکر میشه
لطفن پاسخ بدین خواهش میکنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه اقدام نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد در توضیحات ذکر می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق اداره ثبت احوال و نهایتاً دادگاه اقدام نماید و تغییر نام در قسمت توضیحات شناسنامه درج خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره ثبت احوال و نهایتاً دادگاه اقدام نماید