مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر سابقه پدر

سلام بنده دانشجوی رشته حقوق هستم در دانشگاه دولتی من قصد شرکت در آزمون قضاوت را دارند می خواستم بدانم که آیا سابقه پدر بنده و زندان ایشان تاثیری در گزینش من خواهد داشت یا نه و اگر ما بتوانیم سابقه ایشان را پاک کنیم در این حالت چه نوع تاثیری دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت منصب قضاوت سخت و دشواراست و گزینش آن دشوارتر از آن لذا محتمل است که در گزینش به این موضوع به شما ایراد وارد کرده