مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

چه زمانی حضانت بچه ازپدرساقط میشود.وچه شرایطی دارد که حضانت دایمی وازپدربشودبگیریم.باحضانت دایمی ایانففه ساقط میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط نگهداری از لحاظ روحب، جیمی، اقتصادی و اخلاقی ممکن نباشد حضانت سلب میشود . اگر باز هم نیاز به مشاوره بیشتری دارید در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تا 15 سالگی تحت حضانت پدر است و بعد از آن شخصاً تصمیم گیری می نماید که با چه شخصی زندگی نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.