مشاوره حقوقی رایگان - دیه و مهریه

با سلام بنده طی شکایت کیفری که از کسی داشته ام 8درصد دیه کامل برایش یریده اند توی این مدتم خانوم بنده مهریه ازش را اجرا گذاشته و توقیفی حساب هایم را گرفته است آیا شعبه ای که قرار است پول دیه درآنجا پرداخت شود میتواند بدون اطلاع من پول دیه ام را به خانومم بدهد یانه؟ و یا آن را توقیف کند؟و تا الان من هیچ گونه شماره حسابی به شعبه جهت واریزی دیه ام نداده ام و توی پرونده ام نیز وکیل داشته ام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شماره حساب وکیل را ارائه دهید.
ولی اگر زوجه متوجه موضوع شود می تواند دیه را در شعبه توقیف کند.