مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ماشین

سلام پارسال ماشینمو فروختم اصفهان و طرف مقابل تعویض پلاک کرده امسال خودم ماشین خریدم و ساکن تهرانم پلاک جدید گرفتم میخوام ماشینمو بیمه کنم تخفیف پلاک قبلیمو بزنم رو این پلاک جدید چجوری باید این کار انجام بدم؟چه مدارکی لازمه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بیمه گر میتوانید تخفیفات بیمه پلاک قبلی خود در پلاک جدید خود اعمال نمایید