مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله ایرانخودرو

با سلام وخسته نباشید
اینجانب وکالت بلاعزل حواله پیش فروش یکدستگاه خودرو ایرانخودرو را در دفتر اسنادرسمی به یک نفر دادم و یک چک تضمین بدون تاریخ که از چکهای جدید بوده که روی چک در وجه شخص بابت انتقال سند خودروی یکدستگاه خودرو بمبلغ 400 میلیون تومان نوشته شده بدون تاریخ و در سامانه صیاد هم ثبت نشده دادم و یک قرارداد بین خودمان نوشتیم مبلغ معامله 167500000 تومان بود که قرار بود مابقی مبلغ
را در زمان تحویل خودرو خریدار پرداخت کند بعد از سه ماه ایشون پولشان را خاستند بنده مجبورا به یک نفر دیگر وکالت داده و سه روز دیگر پول نفر اول را با سه میلیون تومان اضافه بمبلغ 170500000 تومان با حضور خود شخص که باهم بانک رفتیم و طی فیش نقدی که توی فیش هم بابت فسخ معامله حواله خودرو نوشته شده را برگرداندم ولی ایشون اکنون نه به دفترخانه برای فسخ وکالت میایند ونه چک بنده را عودت می دهند ودرخواست ضرروزیان می کنند آیا ایشون با چک بنده کاری میتوانند بکنند با توجه به اینکه در سامانه صیاد هم ثبت نشده آیا میتواند بدون حضور من آن را به نحوی ثبت نماید ضمنا بدون تاریخ هم میباشد و با وکالت نامه میتواند سند ماشین را بنام خودش بکند من باید چیکار کنم خواهشمند است راه حلی ارائه فرمایید هنوز هم موعد تحویل خودرو از ایرانخودرو نرسیده است .

پاسخ ها :

فروش حواله خودرو حواله خودرو خودرو