مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام
من در شعبه انلاین بانک سامان حساب دارم و امروز خواستم پول منتقل کنم نشد و پیگیری که کردم گفتن از سمت اداره مالیات برای ما نامه مسدودی ارسال شده
این مورد رو میتونید از مراجع قضایی پیگیری بفرمایید. من کارمند هستم و مالیات روی حقوقم کسر میشه پس دلیل این کار چی هست؟ من به سایت سازمان امور مالیاتی هم که مراجعه کردم بدهی من صفر بود.

پاسخ ها :

مسدودی حساب بانکی توسط اداره مالیات مسدودی حساب بانکی