مشاوره حقوقی رایگان - نیابت اجرا کیفری

سلام
بنده ساکن استان فارس هستم و پرونده در شهر مشهد دارم. امکانش هست برای اجرای احکام پرونده را به شهر محل سکونتم ارسال کنند یا باید حتما به اجرای احکام مشهد مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر پرونده در همان مرجعی که رسیدگی گردیده قابل اجرا دارد و اجرا می شود مگر آنکه طرف پرونده در شهر شما حضور داشته باشد که می توانید نیابت قضایی اخذ نمایید