مشاوره حقوقی رایگان - صحت درست بودن قولنامه

اینجانب دارای یک قولنامه زمین کشاورزی دیم که توسط پدرم و پدر بزرگم به تاریخ سال 57 از خان روستامون خریداری کرده که دارای سند ثبتی اصلاحات ارضی مباشد و قولنامه و سند هم در دستمون می باشد وزمین هم در تصرفمون بوده تا سال 71 که پدرم و پدر بزرگم به صورت جداگانه فروختن و بیش از ده گواه وبزرگانه روستامون هم میدونن وشهادت میدن الان برای زدن سند به ورثه خان مراجعه کردیم که بیش از 20 ورثه دارن ادعای جعل بودن و رد کردن قولنامه را دارن برای صحت و تشخیص دادن خط و امضا و در چه سالی نوشته شده چه راهنمایی میتونید بکنید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی را درخواست نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست دهید تا وارد رسیدگی شود موضوع به کارشناس ارجاع می شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر کسی مدعی جعل است خودش باید اثبات کند. شنا به ادعای آنها کاری نداشته باشید ، علیه آنها دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید