مشاوره حقوقی رایگان - راه های شکایت ازپدر ومادربزرگ پدریم وعموهایم

پسر26ساله ای هستم ،من درسن 10سالگی وبرادرم 12سالگی بودیم که پدرمادرم بعدازسالها اختلاف ازهم جداشدنددادگاه حضانت ما دوتابچه روبه پدرم داد ،پدرم برای گرفتن زن جدید من وبرادرم را به مادر بزرگم که توی روستازندگی میکرد سپردوبازن جدیدش رفت توشهرزندگی کرد
مادربزرگم وعموهای سنگدل وظالم من ازمادوتا بچه ی بی پناه مثل برده تاسن18سالگی بدون ریالی دست مزد درکشاورزی ودامداری کار میکشیدند،بهترین لباس مون لباس کار های عموهام بود که حداقل 3سال ازشون استفاده کرده بودند،درمورد غذا همیشه باید دکنار سفره منتظر میموندیم غذاخوردنشون تموم شه واگر ته بشقاب هاشون غذا اضافه میومد ما هم غذا میخوردیم ؟به کوچکترین بهانه،حتی بخاطر درخواست چندلحظه استراحت هنگام درو گندم هایشان چوبی به کلفتی دسته بیل روی بدن ما توی صحرا خورد میکردند،برابستن دهن مردم وجانماز آب کشیدن مادرم تا دیپلم درس خوندم ولی هرگز اجازه بازکردن دفتر یاکتاب بعدازاومدن از مدرسه رونداشتم ومستقیم به سرکار فرستاده میشدم تاآخرشب،گاهی وقتی کارهای توروستاکم وسبکتر میشد من به کوره های آجر پزی فرستاده میشدم ودرسخت ترین قسمت پردرآمدترش یعنی چرخ کشی کارمیکردم
اونا حتی حق شیر مادرم رو که ازقاتل خواهرم گرفتند نگذشتند وبرای خودشون برداشتن،پدرم یک آدم ساده وبی فکرهستش به حدی که سهم ارث پدرشو 90درصدشو بخشید به برادرش
من از18سالگیم که از روستا فرار کردم مستاجرم یه دونه اتاق 35متری کرایه کردم،برادرمم که بیماری اعصاب روان داره واعتیاد به مخدرات صنعتی هم داره راهم من جمعش میکنم

پاسخ ها :

مطالبه دستمزد کار مطالبه حق و حقوق