مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به جریمه نقدی

سلام
به خاطر 5 گرم هروئین و 80 سانت شیشه واسم 70 ضربه شلاق 25 میلیون جریمه و 5 سال و نیم حبس و به خاطر گرم حشیش واسم 2 میلیون جریمه و 2 ضربه شلاق حکم صادر کردن
میخاستم بدونم میشه حبس و خرید و یا حبس وذتبدیل به جریمه کرد
راهی هست که به زندان نرم
الان هم با 500 میلیون وثیقه بیرونم
هیچ سابقه ای هم ندارم
فقط هم مصرف کننده بودم
سوال بعدی هم اینه که واسم زدن نگهدارنده 5گرم هروئین2 گرم حشیش و 80 سانت شیشه
این نگهدارنده یعنی چی ؟؟؟؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نیاز به بررسی بیشتر پرونده هست به وکلای محترم حضوری مراجعه کنید امکان گرفتن تخفیف هست