مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

درود .زمین وملک ارثی بین خواهر وبرادر به صورت توافقی و قولنامه ای با درج قیمتی در قولنامه واگذار شده اما ثمنی در معامله رد و بدل نشده اما فروشندگان امضا کردند که تمام پول را گرفتند وهیچگونه اعتراضی ندارند ودو شاهد زیر قولنامه را امضا کردند حال ایا بعد از20 سال فروشندگان میتوانند مطالبه ثمن کنند .اگر بشود به روز باید پرداخت کنند یا همان نرخی که در آن زمان نوشته شده در قولنامه.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانند با دلیل و مدرک مطالبه ثمن به نرخ زمان معامله را نمایند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیریدجهت بررسی مدارک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانند با دلیل و مدرک مطالبه ثمن به نرخ زمان معامله را نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانند با دلیل و مدرک مطالبه ثمن به نرخ زمان معامله را نمایند