مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروش کالای تقلبی از طرف خریدار

سلام
من توی بازار کالا میفروشم مشتری پارسال زنگ زد و خودش طلب کالای تقلبی کرد من هم بهش دادم و فاکتوری که بهش دادم روش یه مهر داره بدون شماره تلفن و یک ادرس داره که دقیق نیست و کلمه فاکتور فروش هم نوشته نشده و اون بالا اسم فروشنده با مهر هم متفاوت است و مارک کالایی که بهش دادم نوشته نشده چون خودش کالای تقلبی میخواست ننوشتم.
پول هم کارت کشیده توی کارتخوان یک شخص دیگه.

امسال مشتری زنگ زده و مدعی شده که من کالای اصلی میخواستم و شما کالای تقلبی بهم دادین و میرم شکایت میکنم و یا پس بگیرید ویا میرم شکایت میکنم.

من مغازه یا شرکت ندارم و سرپا کار میکنم توی بازار.

حالا من باید چیکار کنم ایا میتونه با همچین فاکتوری منو به دردسر بیاندازه؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با وجود شهادت شهود و تماس تلفنی و پیامک اگر موجود باشد بله

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.با توضیحات شما هیچ ادله ای بر علیه شما موجود نیست