مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه در زمان عده زن

من درخواست طلاق دادم و مهریه و همه چی را بخشیدم ولی گفتم اثاثیه را میخاهم چون همه را خودم خریدم جز جهیزیه هم نیست فاکتور هم دارم قاضی حکم طلاق را ب بنده داد ومن الان در مدت عده بسر می برم شوهرم اثاثیه را نمی دهد و ادعا میکند او پول میداده من میخریدم ایا میتوانم الان ادعای مهریه کنم بعد از طلاقم و در زمان عده

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه قید بخشیدن مهریه درج شده، قابل مطالبه است اما اگه ذمه ایشان را از پرداخت مهریه ابرا کرده باشید قابل برگشت نیست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید