مشاوره حقوقی رایگان - چه راه کاری هست که وقت دادگاه جلو بندازیم

سلام خسته نباشید به وکلای عزیز
بنده یک خودرو خریدم و طرف فروشنده نمیاد برای سند زدن و مدارک هم دست فروشنده مونده بنده هم یه دادخواست برای فک پلاک مدارک اینجور چیزها دادم بعد الان وقت دادن برای 8 ماه دیگه برم دادگاه میخاستم بدونم میشه کاری کرد هر چه زود تر تاریخ دادگاه بیفته جلو مثلا تو همین هفته یا ماه چه کاری باید انجام بدم چون ماشین تو پارکینگ راهور هستش ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

وقتی زمان رسیدگی تعیین میشه دیگر نمیشه وقت رسیدگی را تغییر داد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید