مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خدمت وکلای محترم و سپاس از راه اندازی سایت دادراه. سوالی دارم از خدمت اساتید. آیا احتمال دارد شخصی از من نوعی شکایت کند و کاری کند که من متوجه شکایت و حضور در دادگاه و دفاع از خود نشوم و بر علیه من حکم بگیرد و حساب بانکی من را توقیف کند؟ چه راهی وجود دارد متوجه شویم در حال حاضر کسی از ما شکایت کرده ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. بله می توانند شما را مجهول المکان معرفی نمایند در اینصورت شما متوجه نخواهید شد. چنانچه در سامانه ثنا در دفاتر خدمات قضایی ثبتنام نمایید و دعوایی علیه شما اقامه گردد در سامانه متوجه آن دعوا خواهید شد.

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

بلی شما بامراجعه به یکی ار مجتمع های قضای با ارایه کارت ملی شکایت علیه خوتان با خبرشوید

یک وکیل

سلام" ثبت نام در سامانه ثنا در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ابلاغ الکترونیک و برخط (آنلاین) اوراق قضایی .

یک وکیل

با سلام همچنین ممکن است شما چک داده باشید و ابتدا تامین خواسته گرفته باشند که با تامین خواسته می توانند حساب شما را توقیف کنند و شما متوجه نشوید.بهتر است بلافاصله در سامانه ثنا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نام کنید.