مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

پسرم حدودا یازده و نیم سالشه .من و پدرش با هم مشکل داریم و دیروز خونه رو ترک کردم پسرم رو نزاشت بیارم .اجازه نمیده تنها باهاش حرف بزنم تلفن رو رو بلندگو میزاره .بهش تلقین می کنه بیاد مهریه رو ببخشه من بزارم بری.در حال حاضر که حتا دادخواست طلاقی نشده و من فقط مهریه درخواست کردم وضعیت من نسبت به بچم چی میشه ؟چکار کنم تا روند طلاق تمام بشه و رای دادگاه مشخص بشه پسرم رو داشته باشم.پسرم ترسیده و اصرار می کنه مامان مهریه رو ببخش بیا منو ببر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ملاقات فرزند بدهید و با رای دادگاه می توانید هفته یکی دو روز فرزندان رو ببرید پیش خودتون.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ملاقات فرزند بدهید.و دستور موقت تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید