مشاوره حقوقی رایگان - فروش یا واگذاری ملک قولنامه ای متعلق به ورثه

سلام. خانه قولنامه ای پدر بزرگم داری 6 ورثه است حال فرزند ذکور میخواهد به صورت قولنامه ای حق ارث خواهران خود را بخرد ایا این معامله قانونی هست یا نه ایا یکی از ورثه بعدا میتواند خواهان فسخ قولنامه شود.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .امکان ان هست اما باید مبایعنامه تخصصی تنظیم شود فسخ وشرایط ان نیز باید در قرارداد درج شود بهتر است در تنظیم ان ازتخصص یک وکیل بهره مند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قانونی است اگر میخواهید مشکلی پیش نیاد قرارداد رو به صورت صحیح و قانونی تنظیم کنید طرفین قرارداد و موضوع معامله و ثمن معامله صراحتا در قرارداد قید بشه