مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با عرض سلام و خسته نباشید
من با مادرم خانه ای داشتیم و 3دانگ به نام من و 3دانگ به نام مادرم بود. مادرم فوت شدند من دو خواهر دارم .سوال اولم اینه که با توجه به اینکه خانه قابل تفکیک نیست دادگاه حق خرید رو به خواهرام میده یا به من که 3دانگ خونه به نامم هست. سوال دوم اینه خواهرام میتونند بگند ما سهممون رو نمیفروشیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون قابل افراز نیست از طریق مزایده به فروش می رود وسهم هریک از خواهران وشما نسبت به سه دانگ مادر پرداخت می شود.

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورتی که بین شما توافق نباشد و یکی از خواهران دادخواست تقسیم بدهند، ملک در مزایده به فروش می رسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید