مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مزایده بر اساس طلب

بنده طلبی از شخصی دارم که فوت نموده است و وراث حاضر به پرداخت بدهی نیستند و اموال مرحوم را به مزایده گذاشته اند، آیا تا قبل از مزایده بنده میتوانم توقیف اموال را بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث مطرح نمایید وبدوا تامین خواسته نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه بدهید و درخواست تامین خواسته بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه بدهید و درخواست تامین خواسته بدهید