مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام من سه خواهر و چهار برادر دارم.من 9سال پیش پدرم را از دست دادم و پدرم کارگاه ریسندگی و خونه و زمین دارد پنج سال پیش یکی از برادرام صدمیلیون به عنوان کمک به من داد و گفت فعلا از سهمت این مبلغ زودتر بهت میدم و از من امضا گرفت که این مبلغ گرفتم الان که من گفتم بقیه سهمم چی شد میگه تو دیگه هیچ سهمی نداری و ما مبایعه نامه داریم که تو امضا کردی و کل سهم ارث را به من فروختی و پولش را گرفتی و میخواد همه اموال بین خودشون تقسیم کنند و به من دیگه هیچ سهمی نده درصورتی که سهم من بیشتر و این ناعادلانه است.درضمن چندسال که دو برادرام در کارگاه کار میکنند و ماهیانه به بقیه خواهر برادرام حقوق میده و به من نه.و من یک زن بی سرپرست هستم با دوتا بچه و اوضاع مالی خیلی بدی دارم.
سوالم این الان این مبایعه نامه قانونی؟ من باید چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید لطفا.مرسی

پاسخ ها :

تقسیم ارث ارث