مشاوره حقوقی رایگان - زنا غیر محصنه

سلام من بخاطر زنای محصن در دادگاه کیفری تهران شعبه 12به 5 روز زندون شهر ری رفتم.با وثیقه 2 میلیاردی فعلا ازادم..قاضی مجاب شد چون 3 سال بطور کامل از همسرم جدا و در شهر دیگه زندگی میکنم الان غیر محصن هستم..و از همسرمم به طور توافقی جدا شدم.جلسه بعدی دادگاه در دی ماه..میخوام بدونم حکم قاضی چیه؟ امکانش هست منو از کارم چون استخدام رسمی هستم اخراج کنه و اینکه الان یه زن تنهام و مطلقه و حمایت خانواده ازم سلب شده و اینکه همسرم حضانت بچه رو بمن داده؟؟؟ ایا این میتونه تو حکم قاضی تخفیف بده؟میتونم در صورت دادن حکم اخراج اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

سلام
تبرئه خواهید شد
ولی حتما وکیل بگیرید و درست دفاع بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم اخراج صادر نمیشه و در صورت اثبات به شلاق محکوم می شوید و اگر دفاع کنید با توجه به اینکه طلاق گرفته آید امکان تبرئه نیز وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید