مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام بنده ماشینی خریداری کردم که با مراجعه به پلیس بعلاوه ده متوجه شدم که روی پلاک خودرو شکایت هست که در روز معامله فروشنده خلافی که دران هیچ گونه شکایتی وجود نداشت اورده بود و دیگه من خلافی نگرفتم تا دوروز بعدکه در برگه خلافی که گرفتم زده شکایت دارد من از راهنمایی دلیل شکایت بر روی پلاک رو جویا شدم میگن به دلیل قطعه گذاری در شاسی است با فروشنده تماس گرفتم میگه مشکل من نیست و راضی به فسخ نمیشه الان من باید چیکار کنم معامله هم در بنگاه معاملاتی انجام شد ایا پروسه شکایت طولانی هست ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر دارای عیبی بوده که مخفی بوده است می توانید بدوا اظهارنامه ارسال ودادخواست تنفیذفسخ به استناد خیار عیب نمایید .ودادخواست استرداد ثمن معامله وخسارات را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد ثمن معامله و خسارات را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست استرداد ثمن معامله و خسارات را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادخواست استرداد ثمن معامله و خسارات را مطرح نمایید