مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه طرح شش ماهه دانشجویی حضور در جبهه برای سهمیه 5درصد دانشگاه

ایا با گواهی شرکت در طرح شش ماهه دانشجویی و حضور در جبهه از تاریخ اول بهمن سال 66 را میتوان بعنوان سهمیه 5 درصد رزمند جهت شرکت فرزندان در کنکور استفاده نمود و برای این منظور چه مدارکی لازم است چگونه میتوان تهیه کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما اداری واز ارگان مربوطه سوال فرمایید