مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام خسته نباشید
در سال 76 پدر مرحومم قطعه زمینی را به من داد برای احداث بنا یه فروشنامه زمین به من داد تا سند گرفتم بدونی که پولی بهش بدم بعد فوت پدرم در سال 87 وراث نشستی برای تقسیم اموال نمودن بعد از توافقات من یک رضایت نامه بابت زمین خشکی و محوطه خانه (که هیچ گونه حقی از خانه زمین ندارم) و بقیه وراث می‌توانند دخل تصرف نمایند و نامه به مهر شورا و دهیار ثبت شده است الان از اون توافق سال هشتاد و هفت 13 سال میگذرد و وراث برای تقسیم زمین بین خودشان اقدام بکنن من مانع تقسیم کردن آن شدم آیا من میتونم دوباره ارث ببرم یا نه؟؟ آیا حقی از قانون برای من قائل هست یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به توافق شما دارد
اگر پدرتون در زمان حیات زمین را به شما هبه داده از بقیه اموال ارث می برید.
ولی اگر سهم شما را داده و قرار بر این بوده که بقیه اموال برای بقیه وراث باشد در این صورت از بقیه اموال سهم نمی برید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بستگی به توافقات دارد