مشاوره حقوقی رایگان - حسابرسی از دفاتر شرکت

سلام
بنده سهامدار یک شرکت با سهامی عام می باشم با توجه به غیر شفاف بوده درامده شرکت واطمینان شرکا از غیر واقعی بودن هزینه ها در صوردت درخواست شرکا مبنی بر حسابرسی از دفاتر شرکت توسط یه شرکت حسابرسی مورد اطمینان همه شرکا، از نظر قانونی چه پروسه ای باید انجام گیرد که بازرس موظف به انجام حسابرسی واعلام گذارش به شرکا شود. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید موضوع را در هیئت مدیره مصوب و بر اساس مصوبه هیات مدیره به شرکت حسابرسی مدارک ارائه تا حسابرسی انجام پذیرد