مشاوره حقوقی رایگان - تجاری اوقافی

سلام وقت بخیر
بنده 100متر زمین اوقافی خریده ام و در قولنامه هم عبارت تجاری قید شده و به نرخ تجاری هم خریده ام ولی پس از مراجعه به اوقاف جهت پرداخت بدهی گفتند که زمین مسکونی است و تغییر کاربری داده نشده فروشنده هم زیر بار نمی ره و میگه خرج تجاری کردن با خودته الان چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا ملک اوقافی قابل خرید و فروش نیست مگر در موارد خاص ودر صورت خاص هم چنانچه تجاری باشد یا تجاری شده باشد باید پذیره و یا سرقفلی پرداخت کرده باشید در هر صورت باید اسناد را دید