مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم عمدی

با سلام ، 2 سال پیش طی یک بحث با همسرم ، ناخونم به پیشانی ایشان اثابت کرد و دو تا بخیه خورد و خودم به بیمارستان بردمش و مداواش کردم
هم اکنون پس از گذشت زمان 2 ساله از من شکایت کرده و مدارک پزشک قانونی برده و پدر و مادرش به دروغ شهادت داده اند در صورتی که هیچکدامشان آن لحظه آنجا نبودن و همسرم هم به خانواده ش چیزی نگفته بود

حال شکایت صورت گرفته
آیا همچین شکایتی به نتیجه میرسد و می توانند من را مجازات کنند و بنفع خودشان رای بگیرند ؟
آیا در این زمینه در خصوص شهادت دروغشان می توانم از شهود شکایت کنم !!!؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید