مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام و خسته نباشی تو سند طلاق نوشته زوجه در قبال طلاق مهریه و نفقه و اجرت المثل خویش را بذل می نماید..طلاق از نوع خلع نوبت اول می باشد و زمان عده آن از تاریخ وقوع 3طهر است.حالا چطور میشه زوجه حق رجوع در زمان عده رو از خود سلب و ساقط کنه.ا یا الان که طلاق هم گرفته شده میشه کاری کرد که زوجه حق رجوع به مابذل رو نداشته باشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی و گفت وگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانند در مدت تجدید نظر حق تجدیدنظر و فرجام خواهی,و ... از خود سلب کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانند در مدت تجدید نظر حق تجدیدنظر و فرجام خواهی,و ... از خود سلب کنند