مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ثنا

سلام وقت بخیر
از دادسرا ابلاغیه در ثنا اومده برای من که در تاریخ 400/9/24 وقت رسیدگی به پرونده شماست ولی ساعت تعیین نشده و ننوشته در فلان ساعت حضور بیایید بنظر شما نباید حضوور داشته باشم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادسرا معمولا وقت رسیدگی و ساعت را اعلام نمی کند معمولا در ابلاغیه درج می گردد 5 روز یا سه روز فرصت دارید جهت اخذ توضیح مراجعه کنید .
علی ایحال حضورا مراجعه نماید و ساعت حضور را جویا شوید تا احیانا حقی از شما ضایع نشود .