مشاوره حقوقی رایگان - املاک

با سلام زمینی دارم که همسایه دیوار سمت شرق خانه من را تخریب کرده و دیوار خانه خودش را ساخته است و ادعا می کند من سند دارم و نقش خانه من را هم گرفته در صورتی که قدیم الایام بین خانه من و همسایه کوچه بوده حالا داخل نقشه هوایی شهرداری کوچه نیست و داخل سند خانه من هم اینی از کوچه نیست آیا من از طریق ابریز ناودان خانه ام می توان شکایت کنم و نقش خانه خود را آزاد کنم بی زحمت راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
توضیحات مبهم می باشد در صورت امکان مشاوره تلفنی داشته باشین با همکاران