مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و درود
بنده 10 سال پیش با خانمم ازدواج کردم و جهیزیه رو مشترک خریدیم و خانواده خانمم به همه گفتن که خودشون خریدن و بنده هیچ سند و سیاه قباله ای رو به این خاطر امضا نکردم و هیچ سیاه قباله ای هم در آن زمان نوشته نشد و بنده بعد از ازدواج اون مبلغی که بابت پول نصف جهیزیه بدهکار بودم رو بصورت قسطی و مرحله به مرحله به حسابی در موسسه قرض الحسنه که بنام مادر خانمم بود واریز میکردم که قابل استعلام و پرینت هست و امضا من در فیش های واریزی هست و ایشان خودش بعداً اومد و یکجا پول رو از حسابش برداشت کرد و ثالثاً بنده مقداری از جهیزیه رو شخصا خرید کردم ولی الان با گذشت 10 سال فاکتور و مدارک خرید امحا و یا گم شده در اسباب کشی ها/حالا تکلیف من چیه؟حالا خانمم یه لیست جهیزیه آماده کرده و چندنفر اونم تازه از یک خانواده فامیلش رو برده امضا کردن که یعنی جهیزیه ماله اونه...چیکار کنم حقم تضییع نشه؟؟؟موضوع اینجاس که من یه پرونده ای در دادگاه دارم علیه خانمم و با معاونت و همکاری دختر همین خانواده که اومدن شهادت دادن بابت رابطه نامشروع و سقط جنین و حالا اونا عصبانی شدن و این قضیه استرداد رو با شهادت این افراد پیش گرفتن و هیچ فاکتوری هم ارائه ندادن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شهود بصورت انفرادی در دادگاه سوالاتی بپرسید تا تعارض شهادت آنها را آشکار کنید .
انتهای سوال شما نامفهوم است