مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان

با سلام میشه در مورد پرونده های که شامل مرور زمان میشن توضيح بدین که‌ اگه فردی از روی جرمش ده سال بگذره آیا حکمش منتفي میشه یا نه و این که شامل چه نوع جرایمی میشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توضیح مرور زمان مفصل است.درحد 2 ساعت درس دانشگاه است. در مشاوره حقوقی باید سوال موردی مختص خودتان را بپرسید. باید دید چه رایی صادر شده و جرم چیست؟