مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

با سلام و خسته نباشید
رفیق بنده در خرداد ماه 1400 با مواد مخدر صنعتی به میزان سه کیلو گرم در حال فرار دستگیر و‌ این مقدار رو‌ از ماشینشون کشف و دستگیر میشه و سابقه ی دومشونم هست بنده میخاستم بدونم حکم ایشون چیه؟
ماشین به نام بنده هس مصادره میشه؟
چه کاری باید بکنم لطفا راهنماییم کنید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سوء سابقه مجازات وی تشدید خواهد شد در خصوص خودرو اگر نتوانند اثبات نمایید که هیچگونه علم اطلاعی ازحمل مواد مخدر با خودرو خود را نداشته ایید این احتمال است خودرو مصادره گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مجازات قابل تشدید است و در خصوص مورد دوم باید عدم علم اثبات شود