مشاوره حقوقی رایگان - املاک

با سلام. زمینی دارم که همسایه کناری اومده دیوار یک طرف زمین من را تخریب کرده و خودش دیوار خانه خودش را کشیده است و چسبانده به زمین من و ادعا می کند این قسمت از زمین مربوط به من هست و داخل سند ملک من قید شده در صورتی که قدیم ها بین ما کوچه بوده و کوچه را از دو طرف بن بست کرده و زده جز ملک خودش و در نقشه هوایی شهرداری هم کوچه مشخص نیست من باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید مدارکی دال بر ادعای خود ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید تا موضوع کارشناسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق شهرداری می‌توانید محدوده کوچه و ملک را تعیین کنید در غیر این صورت می بایست برای طرح دعوی مورد نظر راهنمایی شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهرداری اقدام کنید تا نقشه ها بررسی شود اگر حق با شما بود شکایت تخریب و تصرف عدوانی با تامین دلیل مطرح شود.