مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی صوتی همسایه

سلام خسته نباشید ما تو کوچه بن بست 5 متری یک همسایه ای داریم ک اصلا رعایت نمیکنه و بچه هاش 24 ساعت تو کوچه جیغ و داد میکنن واقعا آلودگی صوتی ک هیچ آلودگی لفظی (الفاظ رکیک ب کار میبرن) هم ایجاد کردن میخاستم بدونم باید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با داشتن ادله شکایت نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.