مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام یه خانم 35 ساله هستم که یک پسره 8 ساله دارم و اینکه از اول زندگی مشترکم که حدود 15 سال هس همیشه با همسرم اختلاف داشتیم حدودا 7 با 8 سال هس که تریاک مصرف میکنه اوایل خیلی کم بود ولی الان حدود 1 ساله مصرفش نسبتا زیاد شده رفتاراش توی دعوا اصلا عادی نیس و تا حالا دوبار چاقو کشیده دومین بار چند ماه پیش بود که وقتی به دعوا و اصرار و قهر و رفتن به خونه ی پدرم مجبورش کردم پیش روان پزشک بریم و متوجه شدم که ایشون دچار اختلال دو قطبی هستن تا دارو میخورد خیلی خوب شد ولی چند وقت بعدش که حالش بهتر شد دیگه داروهاش رو مصرف نکرد و میگه من مریض نیستم و من دیگه واقعا خسته شدم و دارم شکنجه میشم و خیلی بد دهن هست و واقعا از نظر روحی من رو عذاب میده .. به نظر شما من چطور درخواست طلاق بدم و اینکه بتونم حضانت پسرم رو بگیرم ؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توضیحات شما میتواند از موارد عسر وحرج تلقی گردد اقدامات مختلفی را میتوانید انجام دهیدمنجمله به اجرا گذاشتن مهریه ونهایتا طلاق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با استناد به مدارک پزشکی و اعتیاد دادخواست طلاق بدهید

زهرا سوایی

زهرا سوایی :

از موارد عسر و حرج تلقی میشه ولی ادعا های شما نیاز به اثبات دارد

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام ، دادخوتست طلاق به استناد عسر و حرج مطرح نمایید نفقه و مهریه رو هم میتونید اقدام کنید با استناد به عدم صلاحیت مدر ،حضانت فرزند با شما خواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد دليل عسر و خرج حاصله دادخواست طلاق دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از موارد عسر و حرج است و ادعای شما نیاز به اثبات دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با استناد به مدارک پزشکی و اعتیاد دادخواست طلاق بدهید