مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه

سلام خسته نباشید.
من تو ایران بدنیا اومدم و مدارکش رو هم دارم مادرم هم کارت آمایش داره میخواستم بدونم با این شرایط امکان گرفتن شناسنامه ایرانی برای من وجود داره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به اینکه در ایران قانون خاک حاکمیت دارد و و شخص متولد در ابران ایرانی محسوب میشود میتوانید با ارایه مدارک و مستندات خود اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر در قانون ایران قانون خون حاکمیت دارد.
به هیچ عنوان به شما شناسنامه نمی دهند و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.با توجه به توضیحات ایرانی محسوب می شوید می توانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کشورها عموما سیستم خاک و سیستم خون هر دو را پذیرفته اند. این طریقه ایست که قانون ایران هم انرا اتخاذ کرده است.
لذا دراینجا هر چند در خاک ایران به دنیا امده اید ولیکن پدر ومادر شما اتباع هستند وسیستم خون حاکم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.با توجه به توضیحات ایرانی محسوب می شوید می توانید اقدام نمایید