مشاوره حقوقی رایگان - موضوع درصد معلولیت بندا لف ماده 108 ارتش

بنده درسال 1379درحین تعمیر مشعل نانوایی دچاربریدگی بافت نرم وحرکت نسبی وضایع شدید عصب مدیان دست بدون بازگشت وبازسازی شدم وده درصدمعلولیت در ماموریت حین خدمت بهم داده اند اما هیچ مزایای تا الان نگرفتم آیا میتوانم دردادگاه نظام درخواست دیه کنم یاخیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.