مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام من دیروز وقتی از کنار خانومی در کوچه رد میشدم اون خانوم حرکت کرد به عقب و پشت پایش به لاستیک عقب ماشین برخورد کرد و شروع به سرو صداکرد من وایستادن وله پلیس و اورژانس اطلاع داده شد اومدن ولی آمبولانس گفت چون مورد حاد نیست خودتون برید بیمارستان وپلیسهم ماشین من رو برد پارکینگ همونجا شاکی گفت من رضایت میدم اگه مشکلی برا زنم پیش نیومده باشه ولی بعد رفتن بیمارستان خودشون عکس گرفتن دکتر هم گفته مشکلی ندارن هیچ چیزی جز کوفتگی نیست ولی حالا اونا میگن باید ما گچ بگیریم و یه از بیمه بگیریم آیا میتونن اذیت کنن وتو کلانتری حاضر نشن تاماشین آزاد نشه ومن نتونم ماشینم رو با ضمانت آزاد کنم اگراین کارو بکنم من چطوری میتونم ماشین رو آزاد کنم ممنونم از پاسخ گویی تون بازم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری پیگیری کنید پرونده به دادسرا ارسال بشه بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف خودرو بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت دستور آزادی از مرجع قضایی صادر میشود نه کلانتری

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دررابطه با سواستفاده که هرچیزی محتمل است.اما باراثبات دعوا بر عهده مدعیست.در خصوص دیه کوفتگی و..بایستی انها از طریق دادگاه شکایت کنند سپس با تایید پزشکی قانونی دیه صادر می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است و دررابطه با سواستفاده که هرچیزی محتمل است در خصوص دیه باید پزشک قانونی تایید نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هرصورت نیاز به رسیدگی قضایی دارد