مشاوره حقوقی رایگان - کشیدن چک بی محل

سلام پدر من یه معتاده که یه اقایی ازش سواستفاده کرده بدون پرداخت هیچ هزینه ای 75برگ چک ازش گرفته الان همه چک ها برگشت خوردنو پدرم زندانه الان باید چکار کنیم چطور ثابت کنیم که بیگناه بوده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بار اثبات دعوی بر عهده مدعی است .شماباید براادعا ادله محکمه پسندی چون شهادت شهود .اسناد یا اماراتی چون فیلم وضبط صدا و...داشته باشید