مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

باسلام وقت بخیر،من یه پسر پنج ساله دارم که حضانتش تا هفت سالگی بابنده ست باید کی اقدام کنم برای حضانت دائم،درضمن من ازهمسرم جداشدم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا 7سال تمام بعد ان با پدر تا سن بلوغ که پس از ان یا باید توافقی حق حضانت از همسر بگیرید یا عدم صلاحیت همسررا دردادگاه احراز نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم صلاحیت همسر را در دادگاه احراز نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اول عدم صلاحیت پدر را جهت سلب حضانت اثبات نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعداز 7سالگی با پدر تا سن بلوغ که پس از ان یا باید توافقی حق حضانت از همسر بگیریدیا دادگاه بر اساس مصلحت طفل تصمیم میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید اول عدم صلاحیت پدر را جهت سلب حضانت اثبات نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعداز 7سالگی با پدر تا سن بلوغ که پس از ان یا باید توافقی حق حضانت از همسر بگیرید یا دادگاه بر اساس مصلحت طفل تصمیم میگیرد